beats_ad_apple_ad_cover_b

Itt vannak a legújabb iPhone és Beats reklámok

#HÍREK
2014. 11. 28.

Megérkezett az iPhone 6 reklámsorozat legújabb epizódja, Justin Timberlake és Jimmy Fallon ezúttal az iOS 8-as hangüzeneteket fedezi fel. Emellett beindult a Beats új reklámkampánya is, a #SoloSelfie.

Az iPhone 6 és 6 Plus bemutatóján már láthattuk az első két részét annak a reklámsorozatnak, amit az Apple Justin Timberlake és Jimmy Fallon szereplésével forgatott. Azóta láthattuk őket asztalfoglalással és a Vainglory játékkal is poénkodni, a mostani videóban pedig az iOS 8 egyik új funkcióját mutatják be, ami segítségével hangüzenetet küldhetünk az Üzenetek alkalmazással. Ahogyan a videó is mutatja, így félreérthetetlenül ironizálhatunk csevegés közben, vagy akár dalban is megkérdezhetjük, hogy hozzunk-e tejet a boltból.

Persze ez az ő előadásukban sokkal érdekesebb, úgyhogy át is adom nekik a szót:

Az iPhone 6 mellett a nem rég felvásárolt Beats fejhallgatócsaládot is új videóval reklámozza az Apple, amiben különböző hírességek pózolnak a Beats fejhallgatójukban.

A #SoloSelfie kampánnyal egyfajta mozgalmat is szeretnének elindítani, és mindenkit arra buzdítanak, hogy készítsen és osszon meg egy egyedi Solo Selfie-t. Ehhez még egy gyorstalpalót is készítettek:

 

Ne felejtsétek el, hogy ma az iSTYLE-ban is Fekete Péntek akciók várnak. Apple gépek 20-60 000 forint kedvezménnyel, kiegészítők 10-50 % kedvezménnyel szombat estig, vagy a készlet erejéig!

Blac-Friday-2014

További információk az iSTYLE Fekete Péntek akciójáról.