iTunes Festival

iTunes Festival London 2014

#HÍREK
2014. 07. 21.
Az Apple ma egy sajtóközleményben jelentette be, hogy a nyolcadik éves iTunes Festivalt ismét Londonban rendezik majd meg szeptember 1. és szeptember 30. között, a híres Roundhouse koncerthelyszínen. A 30 nap alatt több mint 60 fellépést kísérhetünk figyelemmel.

A fellépők között olyan neveket találunk, mint például a Maroon 5, Pharrell Williams, Beck, Sam Smith, Blondie, Kylie, David Guetta, 5 Seconds of Summer és Calvin Harris. A műsort élőben közvetítik iTunes-on és Apple TV-n keresztül, a helyszínre pedig az Apple médiapartnerein, többek között a Global Radión és a London Evening Standardon keresztül lehet jegyeket nyerni. Eddie Cue az alábbiakat mondta a fesztiválról:

Az iTunes Festival ismét lenyűgöző fellépőkkel és hihetetlen előadásokkal tér vissza Londonba. Ezek az élő fellépések mutatják meg az iTunes igazi szívét és lelkét, és nagyon örülünk, hogy világszerte ingyenesen elérhetővé tesszük őket a felhasználóink milliói számára.

Az esemény helyszíne, a londoni Roundhouse. Kép forrása: Roundhouse.
Az esemény helyszíne, a londoni Roundhouse. Kép forrása: Roundhouse.

Az Apple egy weboldalt is létrehozott a fesztivál számára, itt megtalálhatók azok a közösségi szolgáltatások is, amin nyomon követhetjük a híreket az eseménnyel kapcsolatban. Az Apple TV-ken várhatóan a fesztivál elindulása után jelenik meg a csatorna, iTunesból pedig ezen a linken nézhetjük majd a fellépéseket szeptember elsejétől. Az iOS alkalmazás megjelenése is ekkortájt esedékes.

Forrás: Apple.