iPhone 6s

Javítási program az iPhone 6s váratlan kikapcsolására

#HÍREK
2016. 11. 24.

Az Apple megállapította, hogy nagyon ritka esetben az iPhone 6s készülékek váratlanul leállhatnak. Biztonsági kockázat nem áll fenn, és csak azokat a meghatározott szériaszámú készülékeket érinti, amelyeket 2015 szeptembere és októbere között gyártottak.

Ha te is tapasztaltad a problémát, akkor kérünk, keresd fel valamelyik hivatalos Apple-szervizt, hogy a készüléked szériaszáma alapján ellenőrizhessük jogosultságod az ingyenes akkumulátor cserére.

A javítás folyamata
Keress fel egy, a programban résztvevő hivatalos Apple-szervizt. Itt ellenőrzik a készüléked állapotát, és a jogosultságod a javításra, valamint megtudhatod a csere időtartamát is.

Mielőtt leadnád a készüléked végezd el az alábbi lépéseket:

  • Készíts biztonsági mentést adataidról az iTunes, vagy az iCloud segítségével.
  • Kapcsold ki a Find my iPhone opciót.
  • Töröld a készülékeden található adatokat a Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom és beállítás törlése menüpontban

Megjegyzés: Amennyiben készüléked sérült, például a kijelzője megrepedt, vagy betört akkor az akkumulátor csere előtt, először annak a javítása szükséges. Ez bizonyos esetekben költségekkel járhat.

További információk
Az Apple-nek jogában áll korlátozni a javítást arra az országra, ahol a készüléket megvásárolták. Ha az iPhone 6s készülék az Európai Gazdasági Térség egy tagországában került megvásárlásra, akkor a többi tagországokban is elérhető a csere.

Ha úgy gondolod, korábban ezzel a problémával fordultál valamelyik szervizhez, amelyik a javítást pénz ellenében végezte, úgy vedd fel a kapcsolatot az Apple-lel a pénzvisszafizetés érdekében.

Ez a nemzetközi akkumulátor-csereprogram nem hosszabbítja meg az iPhone 6s eredeti garanciaidejét.

A program a készülékek értékesítésének idejétől számított 3 évig érvényes az érintett iPhone 6s-ek akkumulátorára.

Apple