Sam Sung Apple

Szimpatikus srác. Ő Sam Sung.

#HÍREK
2014. 08. 07.
Két éve derült ki, hogy az Apple-nél dolgozik egy fiatalember Sam Sung néven. Akkoriban szépen körbefutott a névjegykártyája minden nagyobb Apple hírekkel foglalkozó oldalon. Most újra előkerült a vicces névjegykártya.

Sam Sung korábban az egyik Apple store alkalmazottja volt, Vancouverben, és most megtalálta az egyik névjegykártyáját. Az az ötlete támadt, hogy felrakja az eBayre, és az eladásból származó összeget odaadományozza egy gyermekeket segítő szervezetnek.

A minap ráakadtam egy régi névjegykártyára, amikor az kiesett az egyik könyvemből.

Arra gondoltam, hogy érdemes lenne az utolsó “Apple Sam Sung” névjegykártyámat elárverezni, és a befolyó pénzt (mínusz eBay díjak), pedig felajánlani a nonprofit Wish, BC & Yukon beteg gyerekeket segítő szervezetnek.

Sung már fel is rakta a névjegykártyát az eBay-re, egy Apple-ös kék pólóval, illetve az Apple Store-okban használatos nyakba aksztóval, mindezt bekeretezve, és az aláírásával ellátva.

sam_sungbig

A leírás szerint a névjegykártya teljesen sértetlen és gyűrődésmentes. Az aukció 3500 dolláron állt amikor elkezdtem írni a cikket, mire befejeztem 5350 dollárra kúszott fel. Itt tudtok licitálni, ha esetleg…

phpifaq5r

Forrás: Pocket-lint