imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szuper tablet, szuper áron

Már elérhető az új, 2018-as iPad!

Késélen táncol az Apple: az iPhone X szállítása nem csúszhat!


Szerencsére a jelenlegi hírek szerint nem nagyon fog, maximum csak egy kicsit, de annyi még épp belefér abba az időkeretbe, amit az elemzők adtak az Apple-nek, mielőtt beütne a krach.

A Bernstein elemzője, Tony Sacconaghi egy, a CNBC-nek adott interjújában arról beszél, hogy ha az iPhone 8 szállítása túl sokat fog késni, akkor az komoly anyagi veszteségeket okozhat majd Cupertinóban. Az elemző szerint körülbelül a bemutatótól számított három hét az a toleranciaküszöb, melyet az átlagos (értsd: nem vér Apple-rajongó) felhasználó benyel, mielőtt más alternatíva után nézne. Ennél is súlyosabb következményekkel járhat, ha a kiszállítás elcsúszik 2018-ra, hiszen így kiesne a teljes karácsonyi időszak, ami minden gyártó számára az egyik legfontosabb aranybánya.

Apple karácsonyi ajándék

Bár korábban valóban voltak olyan jellegű hírek, miszerint az Apple-nek a vezeték nélküli töltővel és az OLED kijelzővel egyaránt meggyűlt a baja, mostanában inkább arról szól a fáma, hogy ezek a gyártási nehézségek, ha voltak is, mostanra javarészt már elhárultak. Másrészt pedig ott van a felhasználói hűség, ami az Apple iránt a legmagasabb az összes többi márka közül. Ez pedig sok mindenben lehet még a vállalat segítségére.

Például, nemcsak az iPhone 8 feltételezhetően jóval magasabb árát nyelhetik be könnyedebben a vásárlók, de egy kis extra várakozás is belefér, úgyis már legalább 9 hónapja ezt a készüléket várja mindenki. Pár hét ide vagy oda, ezek után már igazán nem oszt, nem szoroz.

Ennek ellenére valami zavar még lehet az erőben. A TechCrunch egy megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az OLED kijelzős modell valamennyivel az iPhone 7s és 7s Plus után kerül majd a boltok polcaira. Azt, hogy ez pontosan mennyi időt jelent, nem említették, de Sacconaghi sejtése alapján talán jobb, ha nem túl sokat.

Akárhogy is, ha rosszul sülnek el a dolgok, az Apple még mindig csinálhatja azt, hogy szépen megnyitja az előrendeléseket, ezzel is elkötelezi a felhasználókat, a kiszállítással pedig majd siet, ahogy csak tud. Legalább nem kell közben attól tartania, hogy sorra veszíti a vásárlókat.

Mondjuk, ha az iPhone 8 tényleg olyan lesz, mint amit az elmúlt hónapok hírei alapján várhatunk, akkor szerintem New Yorktól Makóig áll majd a sor az Apple Store-ok előtt, kelljen akármennyit is várni rá.

Forrás: AppleWorld.Today és Macrumors

Ha neked most kell telefon, pánikra semmi ok, rengeteg szuper iPhone várja, hogy elvidd magaddal. Egy részük pedig kifejezetten akciós áron teszi mindezt.

Szezonvégi kiárusítás

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!