Readdle

Két napig akciós minden Readdle app!

#HÍREK
2014. 07. 31.
Hét éves a Readdle fejlesztőcég, ebből az alkalomból két napig akciósan tölthető le minden alkalmazásuk. A kedvezmények 50-70% között mozognak, szóval ha eddig sokalltad az egyébként elég jó alkalmazásaik árát, akkor lehet, hogy most érdemes beruházni rájuk.

A Readdle főleg PDF- és dokumentumkezelő, illetve szkennelő alkalmazásokat készít iOS-eszközökre. Ők készítették például a Scanner Pro alkalmazást, ami egy elég jó szkennelő megoldás iPhone-ra. Az éve elején volt már ingyenes is (nekem sikerült akkor elcsípnem), de a mostani 2,69 eurós ár sem vészes érte. Én szkenneltem már vele például útlevelet vízumhoz, és teljesen jó végeredményt adott.

Érdekes lehet még a PDF Expert 5, ami egy fullos PDF-kezelő alkalmazás iOS-re. Kiemelhetünk benne dolgokat, kitölthetjük a PDF-es formokat, és van benne egy egyszerű fájlkezelő is. Erre csak 50% a kedvezmény, de így most 4,49 euróért lehet a miénk. Ezeken kívül van még naptáralkalmazásuk és nyomtatóprogramjuk is iOS-re. A Readdle csapata az alábbi közleményt adta ki az akcióval kapcsolatban:

Hét hosszú év telt el azóta, hogy megalapítottuk a céget az első iPhone bejelentése után. Azóta mi fejlesztjük a legjobb produktivitás-appokat iOS-re, fő célunk a lehető leghatékonyabb alkalmazások készítése a felhasználóink számára. Sikerült egy fenntartható vállalkozást építenünk, a csapat mára 50 emberből áll, és 33 millió letöltést generáltak az alkalmazásaink világszerte, melyek az App Store toplistájában rendre előkelő helyeken szerepelnek.

A Readdle akciója itthoni idő szerint szombat reggelig tart, szóval ha megtetszett valamelyik alkalmazás, érdemes most gyorsan megvásárolni akciós áron. A szoftverek az alábbi linkeken érhetők el:

Scanner Pro (univerzális, 2,69 €)
 Printer Pro for iPhone (iPhone, 2,69 €)
• Printer Pro for iPad (iPad, 2,69 €)
Calendars 5 (univerzális, 2,69 €)
• PDF Expert 5 (univerzális, 4,49 €)
• PDF Converter (iPad, 1,79 €)

Forrás: AppleInsider.