iPhone 6 reklámok

Két új iPhone 6 reklám érkezett

#HÍREK
2014. 09. 23.
Nem sokkal az iPhone 6 és iPhone 6 Plus megjelenése után az Apple két új tévéreklámot kezdett vetíteni a két készülékről az Egyesült Államokban. Ezek a videók kicsit egyszerűbbek mint a korábban megismert „Powerful” széria az iPhone 5s esetében.

A reklámokban a bemutatón már megismert Jimmy Fallon és Justin Timberlake duót hallhatjuk kommentátorként. Az első reklámban a telefon méretére helyezik a hangsúlyt, vagyis hogy az iPhone 6 Plus mennyire hatalmas:

Érdekességként felhívnám a figyelmet a kitüremkedő kamerára, ami miatt sokan meggyanúsították az Apple-t, hogy leretusálják a képekről. Ez nem így van, ha a hangerőszabályzók oldaláról nézzük, akkor a perspektíva miatt tényleg nem látszik a kamera, míg a másik oldalról igen, ahogy a fenti videóban is látszik 0:10-nél.

A második reklám pedig a két új telefon fotós és videós képességeire hívja fel a figyelmet, bemutatják a 240 fps-es lassított felvételeket és a timelapse módot is, illetve ízelítőt kapunk a képstabilizátorból is. Ráadásul ebben a videóban végképp nem titkolják a kitüremkedő kamerát:

Hogy őszinte legyek, nekem az előző széria sokkal jobban tetszett, ezek a reklámok nem igazán jönnek be. Túl bugyutának tűnnek, persze korábban, pl. a Mac vs PC reklámoknál volt már hasonló irányvonala az Apple-nek, de azok azért ezerszer jobbak voltak ezeknél. Nektek hogy tetszenek az új iPhone 6 és iPhone 6 Plus tévéreklámok?

Bónuszként  pedig itt egy kép a végére, amit @brian_henderson rakott ki Twitterre, és ami elég jól megmutatja, hogy tényleg mennyire megnőtt a kijelzők és felbontások mérete:

iPhone 6 Plus vs. iPhone 1

Forrás: 9to5Mac. Borítókép: Apple.