iphone_reklam_cover2

Két új iPhone-reklám jelent meg

#HÍREK
2015. 07. 13.
Az utóbbi hónapokban minden az Apple Watch, majd az Apple Music körül forgott, de most érkezett két új reklámfilm az Apple-től, melyeknek a főszereplője ismét az iPhone.

Mindkét reklám ugyanarról szól: Mitől iPhone az iPhone, és mindkét reklám ugyanazzal a tanulsággal is ér véget:

Ha ez nem egy iPhone, akkor ez nem iPhone.

Talán kicsit furán hangzik ez a kijelentés, de az Apple azt szeretné bemutatni, hogy milyen nagy előnnyel jár, ha egyetlen cég készíti a hardvert, és a rajta futó szoftvert is.

Az első reklámban a narrátor elmondja, hogy milyen magas a felhasználók elégedettségi rátája. Az Apple szerint nem kevesebb mint az iPhone-tulajdonosok 99 százaléka szereti az iPhone-ját.

A második reklám a fentebb említett hardver és szoftver kapcsolatának fontosságát magyarázza el. A hardver kihozza a legtöbbet a szoftverből, a szoftver pedig kihozza a legtöbbet a hardverből. Minden része együtt dolgozik, egyetlen csodálatos egységet alkotva.

Úgy látszik, hogy a fenti két reklám egy teljesen új stílusú kampány első epizódjai, hiszen a korábbi iPhone reklámokban eddig a Jimmy Fallon és Justin Timberlake duót hallhattuk ahogy viccesen vitatkoznak az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus előnyeiről. Mi nem is voltunk nagy rajongói a korábbi reklámoknak, jó látni, hogy az Apple visszanyúlt a korábban már jól bevált recepthez, és újra egyszerű de nagyszerű reklámokat készítenek.