imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kedvezményes akkumulátor csere!

Hozdd be készüléked bármely iSTYLE szervizbe

Kiszivárgott milyen lesz az új iPhone


Április van, ilyenkor szoktak kiszivárogni az aktuálisan következő iPhone modellek tervrajzai, vagy fotók a gyártásról. Nos, idén is érkezett pár kép, és egyáltalán nem kizárt, hogy tényleg az új iPhone-t láthatjuk ezeken.

Már pár napja körbeszaladt egy kép, amin állítólag az új iPhone látható, de első pillantásra annyira szürreális volt a látvány, hogy még vártunk vele egy kicsit. Nemrég azonban egy újabb tervrajz érkezett, ami megerősíti a korábbit. Íme az első:

8f5527f3d7ca7bcbfe84ece1b7096b63f424a8d9

Ez pedig egy másik forrásból érkezett nemrég:

C9xv3CiV0AAqmGW.jpg-large

Hát igen, elég sokkoló, legalábbis az állított kamerák, és a hátlap közepén lévő lyuk. A kamera megszokható, azt pedig csak remélni merjük, hogy az Apple logó alatti lyuk nem egy hátlapi Touch ID-t, hanem valami okoscsatlakozó, vagy egy indukciós töltő helye. Már csak azért is bízunk ebben, mert az ujjlenyomat olvasót nem sok értelme lenne középre helyezni. A tervrajzon látható előlap arányai egyébként az eddigi információkat támasztják alá, vagyis azokat a híreket, melyek szerint az új iPhone keret nélküli OLED kijelzővel érkezik, a Home gomb pedig eltűnik. A terveken az is látszik, hogy a hátlap továbbra is fémből készül majd.

Egy grafikus a rajzok alapján Photoshopban elkészítette, hogy milyen lehet a végleges készülék szemből illetve hátulról.

oFaYRKI

Mielőtt a fenti tervrajzok láttán sokan elkezdenének hörögni, hogy ez undorító, ilyet sosem csinálna az Apple, stb, stb, stb, érdemes felidézni, hogy két éve ugyanígy áprilisban sokkoltak mindenkit az iPhone 6-ról kiszivárgott képek, egy éve pedig már márciusban láthattunk hasonló tervrajzokat melyek az iPhone 7-et ábrázolták.

Természetesen az is lehet, hogy a fenti fotók csak egy kezdetleges prototípust ábrázolnak és nem a végleges dizájnt, de az eddigi évek tapasztalatai alapján, mi inkább arra fogadnánk, hogy valami nagyon hasonlót láthatunk ősszel. Az előlapot megvettük, a hátlapot még szokni kell, és tényleg csak remélni mertjük, hogy az Apple-nek sikerül megoldania, hogy a kijelzőbe építse az ujjlenyomat olvasót, a terveken látható hátlapi lyuk meg valamilyen más célt szolgál. Már csak pár hónap és kiderül.

 

Beoplay H9i

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!