Austriacoverwatch

Közeledik az Apple Watch

#HÍREK
2015. 09. 22.
Az Apple frissítette regionális oldalait, ami azt jelenti, hogy újabb országokban debütál az Apple Watch, az egyik ilyen ország pedig egészen közel van Magyarországhoz.

Nem mondhatnánk, hogy az Apple Watch gyorsan árasztja el a világot, hiszen az eredeti kilenc országot, csak lassanként követik újabb országok. A most bejelentett három ország ahol szeptember 25-én megkezdik az Apple Watch forgalmazását: Dánia, Írország, és Ausztria. Ezzel összesen 25-re emelkedik azon országok listája melyekben hivatalosan is kapható az Apple okosórája.

Az alábbi listában látható, hogy mely országokban mikortól kapható az Apple Watch:

Április 24.: Ausztrália, Kanada, Kína, Franciaország, Németország, Hongkong, Japán, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.
Június 26.: Olaszország, Mexikó, Szingapúr, Dél-Korea, Spanyolország, Svájc, Tajvan
Július 17.: Hollandia, Svédország, Thaiföld
Július 31.: Új-Zéland, Oroszország, Törökország
Szeptember 25.: Dánia, Ausztria, Írország

Az ausztriai árak is nyilvánosak már, ezek a következőképp alakulnak:

  • Apple Watch Sport: €399 – €449
  • Apple Watch: €649 – €1,249
  • Apple Watch Edition: €11,000 – €18,000

Az első és második körös országok még kizárólag olyanok voltak, ahol Apple Store-ok is találhatók, de az utóbbi hónapokban már azokban az országokban is elindult az Apple Watch értékesítése ahol csak Apple Premium Reseller üzleteket találunk.

Magyarországi hivatalos megjelenésről továbbra sincs semmi hír, és nagyon valószínű, hogy idén már nem is indul meg a hazai forgalmazás, hiszen az Apple.hu oldalon továbbra sincs Apple Watch menüpont a fejlécben. Persze az osztrák rajt mindenképp jó jel, és érezhetően közeledik hozzánk az Apple Watch, de ha tippelnünk kéne, akkor továbbra is arra fogadnánk, hogy idén már nem indul el nálunk az Apple Watch forgalmazása. Természetesen ahogy kiderül a hivatalos rajt hazai dátuma, elsőként tudatjuk olvasóinkkal.

watch_2