cover

Less be az Apple Park űrhajó belsejébe!

#HÍREK
2017. 04. 21.

Annyira a finisben vannak a munkálatok az Apple Park körül, hogy a munkások már éjszaka sem restek dolgozni, csak hogy mielőbb elkészüljön a létesítmény. Ezt pedig kihasználta az egyik drónvideós, és bekukucskált a kampusz belsejébe.

Amit pedig ott látott, attól leesik az állad. Na jó, nem, igazából csak annyi látszik, hogy bőven van még min dolgozniuk, teljes romhalmaznak tűnik az egész: dobozok, építőanyagok és munkagépek vannak szétszórva mindenhol. Ettől függetlenül ámulatba ejtően grandiózusak a belső terek, biztos nagyon jól fog kinézni, ha készen lesz minden.

1

Ennek pedig hamarosan be kell következnie, hiszen az Apple már elkezdte átköltöztetni az alkalmazottakat az új épületbe, így szép lassan megtelik majd dolgozókkal az egész kampusz. Láthatóan a külső munkálatok sem állnak rosszul: egyre több fa foglalta el végleges helyét, de azért bőven látni még munkagépeket; illetve eléghé marsi tájnak hat az egész így, hogy még nem füvesítették be az egészet.

A Steve Jobs Theather gomba alakú épületét is megleshetjük kicsit közelebbről, bár itt még az üveglapokat fehér fólia borítja, így túl sok mindent nem látunk a külső formáján kívül, az viszont elég pofásan néz ki. Ami az igazán király ezen a videón, azok az éjszakai felvételek. Baromi jól néz ki kivilágítva az Apple Park még így is, ebben a félkész formájában. Ha csak ezek érdekelnek, tekerj a videó végére, a belső felvételek pedig valahol az 50. másodperc környékén láthatóak.

A felvételt egyébként Duncan Sinfield készítette, akinek munkái rendszeresen szerepelnek a havi rendszerességgel megjelenő drónvideós sorozatunkban.

Forrás: 9to5mac