Spotify Touch Bar támogatás

Már a Spotify is támogatja a Touch Bart

#HÍREK
2016. 12. 28.

Igencsak kitettek magukért a svédek: funkcionalitásban simán hozza az alkalmazás az iTunes képességeit, és még az AirPods felhasználókra is gondoltak. Így kell igényesen Touch Barra fejleszteni!

Amikor még csak pletyka szinten lehetett sejteni a Touch Barról, vagyis akkori nevén Magic Toolbarról, pár lelkes felhasználó elkezdett koncepcióképeket gyártani a rebesgetett fejlesztéshez. A legnagyobb sikert Martin Hajek képei aratták, mi is rengetegszer felhasználtuk őket, biztos mindenki emlékszik rájuk:

Spotify Touch Bar támogatás

Na igen, bennem, és azt hiszem még sokakban is a Spotify-integráció látványa kezdte felpiszkálni az instant get faktort. Azon kívül, hogy jól nézett ki, még értelmesnek is tűnt a dolog. Azóta ugye hivatalosan is kipróbálhattuk a Touch Bart, és bár nem lett instant get, de legalább Spotify támogatás sem érkezett vele. Idáig!

Spotify proudly presents: the Touch Bar támogatás!

A vezető streaming szolgáltató kihozta a maximumot az OLED-sávból, a frissítés minden képességgel felruházta az appot, amit az iTunesból irigyelhettünk. Kaptunk médiavezérlést (lejátszás, stop, számváltás előre, hátra, kevert lejátszás és ismétlés), a rendszerszintű szabályzótól független hangerőállítást, lapok közötti navigációs billentyűket, valamint integrációt a Touch Bar Now Playing funkciójához. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy míg a háttérben fut a program, a Control Strip-en megjelenő Now Playing ikonra kattintva előhozzuk a számtekerő csúszkát és a médiavezérlőket.

Spotify Touch Bar támogatás

És bár a termékhez még gyakorlatilag lehetetlen hozzáférni, de a cég gondolt az AirPods felhasználókra is. Az Apple újdonsült vezetéknélküli fülhallgatójának egyik legmenőbb (sokak szerint legidegesítőbb) funkciója, hogy ha a pár egyik felét kivesszük a fülünkből, akkor automatikusan leáll a lejátszás. Na, mostantól ez a képesség nem csak az Apple Music-kal, hanem a Spotify-jal is működni fog.

Ha már rendelkezel a programmal, elég csak frissítened az új funkciókhoz, ha még nem, akkor a fejlesztők weblapjáról ingyenesen letöltheted az alkalmazást. Persze a reklámmentes szolgáltatáshoz ugyanúgy fizetned kell majd.

Spotify Touch Bar támogatás

Az Adobe és a Microsoft Office programcsomagok támogatása után a világ Touch Bar ismét egy fokkal jobb hely lett. Köszi Spotify!

Forrás: 9to5mac