Mary_PopKids_iMagazin_cover_interju

Majdnem megnyalták az iPhone-t… Mary PopKids interjú

#HÍREK
2014. 08. 18.

Múlt hét csütörtökön az egyre népszerűbb Mary PopKids a Sziget fesztivál Nagyszínpadán lépett fel, olyan nevek előtt, mint Bastille, Lily Allen és Macklemore. A koncert alatt ugyan végig zuhogott az eső, a srácok mégis nagyon jól érezték magukat, sőt, még egy lánykéréshez is hozzájárultak. Erről és még sok minden másról meséltek nekünk, és dolgokat nyaltak meg…

Szó esett arról is, hogy honnan jöttek és hová jutottak, illetve ki volt az idei Sziget legjobb–fej külföldi fellépője (mert a magyarok közül természetesen a Mary PopKids). Megmutatták nekünk új lemezüket – aminek tartalma mellett a dizájnja is szuper lett –, és olyan szelfiket, amiket látnod kell! Még az én iPhone-omat is elkobozták és posztoltak a Facebookomra: Post by Anna Szell.

Azt is megtudhattuk, hogy mennyit számít egy magyar zenekarnak iTunesban elérhetőnek lenni, hiszen így olyan emberek, producerek és kiadók is rájuk találhatnak, akik akár több ezer kilométerre vannak Magyarországtól és a Mary PopKidstől. Kama pedig még titkos alteregóját is felfedi a világ előtt!

iMagazin – Sziget – Mary Popkids from iSTYLE TV on Vimeo.