Angry Birds Transformers

Íme az Angry Birds Transfomers első előzetese

#HÍREK
2014. 07. 25.
Én utoljára az első Angry Birds játékkal játszottam, és azt sem toltam végig, mert nem kötött le annyira, de ettől függetlenül az elmúlt években a madaras széria hihetetlen népszerűségre tett szert, a Rovio pedig dollármilliókat szedett össze a különböző változatokból.

Azt sem tudom pontosan most éppen hány különböző Angry Birds app van (utánanéztem: 9 fő játék, 2 spin-off), de azt tudom, hogy voltak már mindenféle összeborulások, a Rio animációs film karakterei is megkapták a saját játékukat, és persze George Lucas is lecsap mindenre, amivel kifacsarhat még néhány dollárt a Star Wars-univerzumból.

A lényeg, hogy ősszel érkezik a még júniusban bejelentett Transformers-verzió, amiben a Piggy Islanden folyik a harc ahol a Transformers mérges madarak a Tojásszikráért küzdenek. Minden madár egy Transformers-karaktert fog kapni. Hát, nem is tudom, sokat nem gondolkodtak a dolgon, de igazából nem hiszem, hogy ennél többet ki lehetne hozni a koncepcióból.

Mindenesetre, az érdeklődést felcsigázandó a Rovio kiadta a játék első előzetesét, ami természetesen nem a játékmenetet mutatja be, hanem egy rövid animációs film, ahol megcsodálhatjuk a robotmadarakat:

Te hány Angry Birds játékkal játszottál már?

Forrás: AppAdvice. Borítókép: Rovio.