imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Milyen lesz a MacBook Pro 5 év múlva?

Az iMagazin koncepciója a Ti elképzeléseitek alapján!

Megérkezett az iOS 11.1.2!


Tegnap késő este, pont egy héttel az előző frissítés után befutott az iOS 11 következő hivatalos verziója. Célkeresztbe a fázós iPhone X-ek, akik a hidegben kevésbé akartak együttműködni.

Sajnos a megjelenést követően elég sok probléma volt az iOS 11-gyel. Sokan nem hallották a hívó vagy hívott felet vagy épp a számkijelzés bolondult meg, és persze az üzemidő is elég kacifántosan alakult. Azóta az Apple több javítócsomagon is túl van már, az iOS 11.1 pedig további újdonságokat hozott. Ebben a legújabb változatban felmerülő hibákat javítja most az iOS 11.1.2-es frissítés, nagy csodákra ne számítsunk, hangsúly a bugfixen.

Az Apple ezt írja a frissítésről:

Az iOS 11.1.2 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy problémát, amikor az iPhone X képernyője átmenetileg nem reagál az érintésre hirtelen hőmérsékletcsökkenés esetén
  • Kijavít egy problémát, amely a Live fotók és videók torzulását eredményezheti az iPhone X esetén

A frissítés mérete csak pár megabájt (iPhone 7-en 35 MB), de ez természetesen készüléktől függően változik. A telepítés szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból érhető el. Amennyiben nem dobja fel a telefonod vagy iPaded a frissítést, abban az esetben valószínűleg a béta profil lesz a ludas. Eltávolítása és egy újraindítás után elvileg menni fog a frissítés.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 11.1.2 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, hatodik generációs iPod touch.

Beats -25%

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!