iOS 9.2.1

Megérkezett és letölthető az iOS 9.2.1

#HÍREK
2016. 01. 19.
Nem telt el sok idő azóta, hogy az Apple megmutatta, mit várhatunk a következő jelentős iOS-frissítéstől, az iOS 9.3-tól – ennek megjelenése azonban még odébb van. Addig is, kiadták a következő kisebb frissítést, az iOS 9.2.1-et.

Sok újításra nem érdemes számítani (ezt jól mutatja a kb. 40 MB-os méret is), az iOS 9.2.1 leginkább az apróbb hibajavításokra koncentrál, azokból sincs túl sok. Az Apple mindössze az alábbi leírást mellékelte az új verzióhoz:

Ez a frissítés biztonsági frissítéseket és hibajavításokat tartalmaz, többek közt egy olyan hiba javítását, amely MDM-szerver használatakor megakadályozhatja az alkalmazástelepítést.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével.

Az iOS 9.2.1 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, ötödik és hatodik generációs iPod touch.

ios9kompatibilitasuj