ios-9-3-3

Megérkezett és letölthető az iOS 9.3.3

#HÍREK
2016. 07. 18.
Nem telt el sok idő azóta, hogy az Apple megmutatta, mit várhatunk a következő jelentős iOS-frissítéstől, az iOS 10-től – ennek megjelenése azonban még odébb van. Addig is, kiadták a következő kisebb frissítést, az iOS 9.3.3-at.

Menetrendszerűen megérkezett az iOS következő frissítése, az iOS 9.3.3. Sok újdonság nincs benne, az Apple mindössze ennyit ír:

Az iOS 9.3.3 hibajavításokat tartalmaz, valamint növeli az iPhone vagy iPad biztonságát.

Emellett megjelent a legújabb tvOS is, mely a 9.2.2 verziószámot viseli, valamint a watchOS 2.2.2 is, erről is csupán ennyit közöl az Apple:

Ez a kiadás hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz.

Jól látható tehát, hogy jelentős változás, új funkció nem került a szoftverekbe, az Apple csak egy kötelező biztonsági frissítést és hibajavító csomagot adott ki ma az operációs rendszerekbe.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével.

Az iOS 9.3.3 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, ötödik és hatodik generációs iPod touch.

ioscompatibility