Google Analytics

Megérkezett a hivatalos Google Analytics iOS app

#HÍREK
2014. 07. 17.
Pont tegnap este jutott eszembe, hogy minek szívok a Google Analytics webes felületével a telefonomon amikor az iMagazin adatait akarom gyorsan megnézni, biztos megvan erre a Google megfelelő alkalmazása. Évek óta használom az Analyticset különböző oldalakhoz, de ez még sosem jutott eszembe. Szóval, rákerestem az App Store-ban, és meglepődve tapasztaltam, hogy nincs hivatalos Analytics app.

Vannak persze mindenféle fejlesztőknek mindenféle appjaik, de egyik sem nyerte el a tetszésemet, ráadásul általában fizetősek. Ennek viszont vége, mivel most jelent meg a Google hivatalos iOS Analytics alkalmazása, mely ingyenesen tölthető az App Store-ból. Az alkalmazásban megtalálhatók a lényeges funkciók, gyorsan rá tudunk pillantani például az aktuális látogatószámra vagy a havi adatokra.

Google Analytics

Az app kezelőfelülete letisztult, követi a Google többi alkalmazásának a formavilágát. Könnyedén áttekinthetőek az adatok, teljesen egyértelmű a navigáció, szóval a célnak tökéletesen megfelel az alkalmazás. Nem is lehet ezt tovább csűrni-csavarni, ha használtok Google Analytics-et szerintem kötelező az alkalmazás.

• Google Analytics app letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Forrás: iMore.