imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kedvezményes akkumulátor csere!

Hozdd be készüléked bármely iSTYLE szervizbe

Megjelent a Google Calendar iPadre


Van egy jó hírünk azoknak, akik az Apple termékük mellett androidos eszközöket is használnak, illetve iPhone-on a Google naptárát használták eddig: mától elérhető a Google Calendar iPadre is.

Semmi meglepőt nem kaptunk a Google-tól, maradt a régi jól megszokott felhasználói felület, amivel az iPhone-os alkalmazás is rendelkezik és amivel az Android tableteken is találkozhatunk. Sajnos hiába az iPad-re dedikált alkalmazás, egyetlen fontos dolgot mégsem tud egyelőre az app: Spotlight kereséssel nem fogunk tudni hozzáférni az benne tárolt információkhoz.

GSuite_Calendar_iPad.0

Az alkalmazás egyszerű, letisztult dizájnnal operál: ha valamiért nem jönne be a gyári, akkor próbáld ki ezt, de ne várj tőle sokat. Néhány extrán kívül gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a többi hagyományos naptár alkalmazás. A Google Calendar támogatja a widgeteket, tehát mindig szem előtt lehetnek a soron következő események, illetve emlékeztetők. Jó magam is kipróbáltam, és annak ellenére, hogy nem vagyok nagy Google rajongó, kellemes meglepetés ért. Azonban nem vagyok biztos abban, hogy hosszútávon ez lesz majd az első számú naptáram.

Szezonvégi kiárusítás

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!