screenshot_ipadair2_research_video_slant_right_1584w_818h

Megjelent a Google Calendar iPadre

#HÍREK
2017. 03. 30.

Van egy jó hírünk azoknak, akik az Apple termékük mellett androidos eszközöket is használnak, illetve iPhone-on a Google naptárát használták eddig: mától elérhető a Google Calendar iPadre is.

Semmi meglepőt nem kaptunk a Google-tól, maradt a régi jól megszokott felhasználói felület, amivel az iPhone-os alkalmazás is rendelkezik és amivel az Android tableteken is találkozhatunk. Sajnos hiába az iPad-re dedikált alkalmazás, egyetlen fontos dolgot mégsem tud egyelőre az app: Spotlight kereséssel nem fogunk tudni hozzáférni az benne tárolt információkhoz.

GSuite_Calendar_iPad.0

Az alkalmazás egyszerű, letisztult dizájnnal operál: ha valamiért nem jönne be a gyári, akkor próbáld ki ezt, de ne várj tőle sokat. Néhány extrán kívül gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a többi hagyományos naptár alkalmazás. A Google Calendar támogatja a widgeteket, tehát mindig szem előtt lehetnek a soron következő események, illetve emlékeztetők. Jó magam is kipróbáltam, és annak ellenére, hogy nem vagyok nagy Google rajongó, kellemes meglepetés ért. Azonban nem vagyok biztos abban, hogy hosszútávon ez lesz majd az első számú naptáram.