iOS-10-2-1-cover

Megjelent az iOS 10.2.1

#HÍREK
2017. 01. 23.

Már rég volt iOS frissítés, most meg is érkezett az aktuális legújabb verzió a 10.2.1.

A frissítés nem tartalmaz semmi egetverő új funkciót, csak hibajavításokat és biztonsági frissítéseket. Ennek ellenére érdemes letöltenie mindenkinek. Nagy újdonságokra tehát nem érdemes számítani, mindössze arról van szó, hogy az iOS 10.2-ben talált apróbb hibákat javítja az Apple. Ezt tartalmazza a csomag a hivatalos leírás szerint:

Az iOS 10.2.1 hibajavításokat tartalmaz, valamint növeli iPhone vagy iPad biztonságát.

A frissítés mérete elenyésző a teljes iOS 10-hez képest, készüléktől függően nagyjából 70 MB körüli csomagról van szó. Szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból tudjuk telepíteni.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 10 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, hatodik generációs iPod touch.

iOS 10 kompatibilitás