iOS 8.1.2

Megjelent az iOS 8.1.2

#HÍREK
2014. 12. 10.
Nem kellett sokat várni, mindössze három héttel az előző verzió után tegnap este befutott az iOS 8 legújabb frissítése, a 8.1.2. Az új verzió különböző bugfixeket, vagyis kisebb hibák javítását tartalmazza, ezen kívül megoldást nyújt az eltűnő iTunes-csengőhangok problémájára is.

A csengőhang-bug lényege az volt, hogy egyes felhasználóknak eltűntek az iTunes Store-ból vásárolt csengőhangjaik a készülékekről. Mivel nekem nem volt ilyenem ezért eddig fel sem tűnt a probléma, még csak nem is hallottam róla. Egyébként világéletemben az alapértelmezett csengőhangot használtam, mint ahogy mindenki körülöttem, ami mondjuk különösen vicces olyan szituációkban, amikor hárman-négyen nyúlunk egyszerre a telefonunk után, hogy vajon kié csörög éppen.

Na de visszatérve a hibára, ha valaki esetleg belefutott, az telepítse fel az új iOS 8.1.2-t (ami nekem over-the-air, vagyis közvetlenül a készüléken végrehajtott frissítés esetén is mindössze 28,2 MB), majd látogasson el az Apple erre a célra létrehozott iTunes-oldalára azon a készüléken, ahol szeretné visszaállítani a csengőhangokat. A pontos lépéseket itt lehet megtekinteni, egyelőre angol nyelven.

iOS 8.1.2

Más változásokra egyelőre nem sikerült rábukkannunk, ha esetleg találtok valamit (megjavult vagy elromlott egy funkció, gyorsabb lett az iPhone 4s, stb.), jelezzétek a hozzászólásokban!