imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ki tudja váltani a laptopot az iPad Pro?

Az iPad Pro sok szempontból szuper, de kiváltja a laptopot?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az iOS 8.1.2


Nem kellett sokat várni, mindössze három héttel az előző verzió után tegnap este befutott az iOS 8 legújabb frissítése, a 8.1.2. Az új verzió különböző bugfixeket, vagyis kisebb hibák javítását tartalmazza, ezen kívül megoldást nyújt az eltűnő iTunes-csengőhangok problémájára is.

A csengőhang-bug lényege az volt, hogy egyes felhasználóknak eltűntek az iTunes Store-ból vásárolt csengőhangjaik a készülékekről. Mivel nekem nem volt ilyenem ezért eddig fel sem tűnt a probléma, még csak nem is hallottam róla. Egyébként világéletemben az alapértelmezett csengőhangot használtam, mint ahogy mindenki körülöttem, ami mondjuk különösen vicces olyan szituációkban, amikor hárman-négyen nyúlunk egyszerre a telefonunk után, hogy vajon kié csörög éppen.

Na de visszatérve a hibára, ha valaki esetleg belefutott, az telepítse fel az új iOS 8.1.2-t (ami nekem over-the-air, vagyis közvetlenül a készüléken végrehajtott frissítés esetén is mindössze 28,2 MB), majd látogasson el az Apple erre a célra létrehozott iTunes-oldalára azon a készüléken, ahol szeretné visszaállítani a csengőhangokat. A pontos lépéseket itt lehet megtekinteni, egyelőre angol nyelven.

iOS 8.1.2

Más változásokra egyelőre nem sikerült rábukkannunk, ha esetleg találtok valamit (megjavult vagy elromlott egy funkció, gyorsabb lett az iPhone 4s, stb.), jelezzétek a hozzászólásokban!

Akár 100 000 Ft kedvezmény
Apple Inc. (AAPL)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? ... - Klikk ide!