iOS-8-4-1-cover

Megjelent az iOS 8.4.1, Apple Music hibajavításokkal

#HÍREK
2015. 08. 13.
Az iOS 8.4.1 a mai nap elérhetővé vált mindenki számára. A legnagyobb újdonság ebben az iOS frissítésben pár fontos Apple Music hibajavítás, emellett iPhone, iPad és iPod touch készülékekre, javított teljesítményt és hibajavításokat is tartalmaz.

A következőket tartalmazza a frissítés:

  • Ez a kiadás az Apple Music fejlesztéseit és hibajavításait tartalmazza
  • Olyan hibákat javít ki, amelyek miatt nem lehetett bekapcsolni az iCloud-zenekönyvtárat.
  • Kijavít egy hibát, ami elrejti a hozzáadott zeneszámokat, mivel az Apple Music úgy volt beállítva, hogy csak az offline zeneszámokat jelenítse meg.
  • Lehetővé teszi, hogy egy új játéklistához adja hozzá a dalokat, ha nem lehet játéklisták közül választani.
  • Kijavít egy hibát, ami néha eltérő borítót jelenített meg egy albumhoz a többi készüléken.
  • Számos különböző hibát kijavít, amelyek akkor jelentkeztek, amikor az előadók tartalmakat tettek közzé a Connect szolgáltatásban.
  • Kijavít egy hibát, ami miatt a Beats 1 rádió hallgatása közben a Love opció nem megfelelően működött, amikor a felhasználó rákoppintott.

Ennek a frissítésnek a biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért, kérjük, látogasson el a következő webhelyre.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról.

Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér. A szerverek ilyenkor lassúak lehetnek, ha nem indul el a letöltés vagy nagyon akadozik, ne ess kétségbe, próbálkozz inkább holnap reggel.

Az iOS 8.4 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, ötödik generációs iPod touch.

iOS 8-kompatibilitás