Yo

Meglepetés: viszonylag értelmes funkciókkal bővült a Yo!

#HÍREK
2014. 08. 12.
Gondolom mindenki hallott már a Yo alkalmazásról, ami pár hónapja jelent meg az App Store-ban, és elég nagy vihart kavart: a fejlesztők dollármilliókat szereztek vele befektetőktől, pedig az alkalmazás csak egyvalamit tudott: „Yo”-t küldeni valakinek. A most megjelent frissítés azonban kicsit bővíti a funkciók eddig meglehetősen rövid listáját.

Be kell vallanom, néha én is használom az appot, csak úgy random dobok egy-egy Yo-t egy-két ismerősnek és nem csak én vagyok így ezzel, mert én is szoktam kapni tőlük. A mostani frissítésben azonban kapott pár érdekes, majdhogynem értelmes funkciót a minimalista alkalmazás.

Először is, az 1.1-es verzióban szerkeszthetjük a profilunkat, hozzáadhatunk fotót és megadhatjuk a teljes nevünket is, így még egyszerűbben találhatnak meg az ismerőseink. Másodszor, küldhetünk különböző hashtagekre Yo-kat, aztán megnézhetjük, mire ki hányat küldött. Ennek sok értelmét nem látom, de érdekes.

Végül pedig, egy tényleg érdekes funkció, összeköthetjük a Yo-t mindenféle más alkalmazásokkal és platformokkal. Van itt például IFTTT integráció, kérhetünk Yo-t ha egy Instagram-profilra új fotó kerül fel, új videó kerül a kedvenc YouTube-csatornánkra , vagy akár ha rakétatámadás éri Izraelt.

Szóval, úgy tűnik, a Yo próbál rászolgálni az összekalapozott 10 millió dollárra, és egy univerzális értesítés-rendszerré szeretne válni.

Yo letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Forrás: The Verge.