iPhone6_interju_imagazin_cover

Megvennéd az iPhone 6-ot ha így nézne ki?

#HÍREK
2014. 08. 26.
Ezt a kérdést tettük fel amikor ellátogattunk a Sziget fesztiválra, és a VIP részlegben egy 4,7 hüvelykes iPhone 6 dummy készüléket nyomtunk az emberek kezébe. Meglepő vélemények következnek, még meglepőbb végkifejlettel.

Természetesen nem egy igazi iPhone 6 készüléket adtunk körbe, csak egy úgynevezett dummy készüléket, amik az eddig kiszivárgott tervrajzok alapján készültek, és a kiegészítőgyártók használják termékeik tökéletesítéséhez. Ennek megfelelően egy ilyen készülék nem működik, a kijelző is csak egy darab papír, és a finom részletek sem látszanak, de azért egy kis fantáziával következtethetünk rá, hogy milyen is lesz a végleges termék. Vagy nem…

A kínai dummy nem igazán zavarta a megkérdezett embereket, teljesen komolyan vizslatták a készüléket, és mondták el a véleményüket. Nagyon vadászni sem kellett interjúalanyokra, mert már messziről kiszúrták, hogy egy iPhone 6-nak kinéző tárgyat húzunk elő a zsebünkből, és valósággal elleptek minket az érdeklődők.

Annak ellenére, hogy évek óta rengeteg cikk jelent meg, hogy túl kicsi az iPhone kijelzője a konkurens gyártókéihoz képest, a legtöbben egyből azzal indítottak, hogy a kezükbe adott 4,7 hüvelykes modell túl nagy. Sokan egyébként azt hitték, hogy az 5,5 hüvelykes modellt tartják a kezükben… A végkifejlet még érdekesebb lett, de a konklúziókat már nézzétek meg inkább a videón.

Vennél iPhone 6-ot ha így nézne ki? from iSTYLE TV on Vimeo.