Sziget

Mennyit bírnak az iPhone-ok a Sziget fesztiválon? Videó.

#HÍREK
2014. 08. 13.
Anna és Bence ezúttal a Sziget fesztiválról jelentkeznek, ahol az iSTYLE is jelen van a Voltról már megismert piros tűzoltóautóval. Azt kérdezték meg a szigetelőktől, hogy meddig bírja egy töltéssel a telefonjuk, majd a videó végén pár tippet is adnak, hogy húzhatja minél tovább az iPhone-od egy töltéssel.

Az iSTYLE piros tűzoltóautójánál egyébként lehetőségetek van ingyenesen tölteni az iPhone-otokat, amíg pedig várakoztok, mindenféle almás koktélokat ihattok, illetve egy DJ is szórakoztat titeket. Ha pedig szeretnétek a maximumot kihozni a telefonotokból, érdemes megfontolni egy akkumulátoros tok vagy külső akkumulátor beszerzését. Ezeket – más hasznos kiegészítők mellett – akár a Sziget fesztiválon is megvásárolhatjátok a tűzoltóautóból.

A fenti tippekhez én még hozzátenném, hogy akkor is sok üzemidőt spórolhatunk, ha csak a rendszerfolyamatokat lőjük ki a helymeghatározó szolgáltatások közül, és persze ott van még az ősi megoldás, a fényerő minimumra vétele, és a repülőgép üzemmód bekapcsolása is, ezekkel akár az utolsó pár százaléknyi töltöttségből is több órás készenlétet csiholhatunk, szükség esetén pedig rendelkezésre áll a telefonunk.