Janus_cover_imagazin

Mi köti össze a bort, az Apple-t és a zenét?

#HÍREK
2014. 08. 21.
Pécsi-Szabó Dénessel, az Ivan & The Parazol, illetve The Carbonfools közös menedzserével beszélgettünk az idei Sziget fesztiválon. Dénes nem csak két zenekar nemzetközi menedzsere, hanem egy villányi borászat, a Janus borház egyik tulajdonosa is.

Sok mindenről szó esett, többek között arról, hogy hogyan lehet egy magyar zenekart külföldön is befuttatni a közösségi média és az iTunes segítségével.

Mi sem mutatja jobban Dénes elhivatottságát, mint az, hogy az Ivan & The Parazol együttessel már egy amerikai turnén is túl vannak, és a közeljövőben is vannak külföldi fellépések tervben. Az iTunes és a Spotify-féle zenestreamelő szolgáltatások megjelenésével és elterjedésével szerencsére már egy magyar zenekarnak sem esélytelen a világhírnév, hiszen bárhol a világon meghallgatható a zenéjük.

iMagazin – Sziget – Pecsi Szabo Denes from iSTYLE TV on Vimeo.

A Janus borház egy igazi 21. századi borászat. Jelen vannak Facebookon, jófejek és exkluzívak. A villányi borászat üvegjei nem találhatóak meg akárhol, főleg zenei és kulturális eseményeken jelennek meg, a vásárlók általában elkötelezett borfogyasztók. A családi borház működésénél Dénes főleg a marketing és kereskedelem területén aktív, de a borkészítés egyéb folyamataiban és részt vesz, beleszól.