Apple Hands-on Pavilion

Mi volt végül a titokzatos fehér épület?

#HÍREK
2014. 09. 10.
A tegnapi bemutató előtt napokig mentek a találgatások, hogy vajon mi is lehet a nagy fehér épület, amit az Apple épített a bemutatónak helyt adó Flint Center előadótermével szemben, és amit extrém biztonsági intézkedések közepette védtek. Tegnap végre lehullt a lepel, és kiderült, mit is rejtenek a fehér falak.

Rengeteg érdekes tippet lehetett olvasni itt az iMagazinon és más, külföldi oldalakon is. Van aki autóbemutatóra tippelt, volt aki szerint egy divatbemutató kifutóját rejti az objektum, de érkezett olyan tipp is, hogy koncertszínpadnak fogják használni a U2-koncerthez.

Én arra tippeltem a keynote-váró cikkünkben, hogy félig bemutatóterem, félig ideiglenes Apple-múzeum lesz. Nos, a tippem 50%-ban jött be. A nagy fehér épületben ugyanis a meghívott vendégek próbálhatták ki a legújabb termékeket, vagyis az iPhone 6-ot, iPhone 6 Plust, és az Apple Watch-ot. Szerencsére az Apple közzé tett néhány képet is az épület belsejéről, melynek hivatalos nevel Apple Hands-on Pavilion lett. Íme:

Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on Pavilion Apple Hands-on PavilionKépek forrása: Apple.