Apple_vs_Samsung

A nagy okostelefon-háború

#HÍREK
2014. 05. 20.
Az Apple és a Samsung csatájánál kevés gyilkosabb küzdelem van a tech világban. De pontosan mikor is kezdődött ez? És mikor lesz vége?

Ezzel a címmel jelent meg egy igencsak hosszú de átfogó írás a gépeklázadása.blog.hu-n, az Apple és a Samsung közt dúló harcokról. (Emiatt a cikk miatt késtem el a munkából ma.) Nagyon érdekes látni, hogy a Samsung milyen stratégiával dolgozik az okostelefon piacon, finoman szólva is megkérdőjelezhető a dolgok etikai része. Az biztos, hogy bár van Samsung TV-m, és Samsung klímám is, most még inkább összement a Samsung név a szememben…

2010. augusztus 4-én Szöulban az Apple vezetők egy kis csoportja elszántan lépett be egy 44 emeletes üvegtorony bejárati ajtaján, habozás nélkül készen arra, hogy elsüssék az első lövést a tech világ elkövetkezendő legnagyobb, legvéresebb háborújában. Az összecsapás már tavasz óta érlelődött, amikor a Samsung piacra dobta a Galaxy S nevű készülékét. Az Apple sikeresen beszerzett egy példányt a tengeren túlról, és átadta a cupertinoi főhadiszállás iPhone csapatának tanulmányozásra az “ellenség” gépét.

A teljes cikket itt olvashatod!