imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kedvezményes akkumulátor csere!

Hozdd be készüléked bármely iSTYLE szervizbe

Nem győzi az AirPods gyártását az Apple


Komoly ellátási gondokkal küzd még mindig az Apple. A cég vezetője, Tim Cook tegnapi értékelésében elmondta, annak ellenére, hogy folyamatosan növelik a gyártási kapacitást sem tudnak eleget gyártani a sokat vitatott és meglehetősen egyedi megjelenésű AirPods fülhallgatókból.

Aki tavaly óta próbált akár csak egyszer is AirPodst vásárolni, az bizonyára tapasztalta, hogy jelentős a készlethiány. Ezidáig itthon szinte csak időszakosan lehetett azonnal hozzájutni, sok esetben akár heteket is várni kellett mire valaki végre megkaparinthatott belőle egy-egy példányt. Ez nem véletlen. Tim Cook a tegnapi pénzügyi beszámolója után tartott telekonferencián Luca Maestrivel vállvetve elmondta, hogy a várthoz képest olyan nagy az érdeklődés az AirPods iránt, hogy nehezen tudják tartani a lépést és nehézségekbe ütköznek a vásárlói igények kielégítése során.

Őrületes keresletet tapasztalunk az AirPodsra is. A Creative Strategy felmérése alapján 98% a felhasználók elégedettsége. Megnöveltük az AirPods gyártási kapacitásunkat és keményen dolgozunk azon, hogy olyan gyorsan leszállítsuk őket a vevőinknek, amilyen gyorsan csak tudjuk, de még mindig nem minden esetben tudjuk megfelelően kielégíteni a megnövekedett keresletet.

Tim Cook ezen kívül az újságírók kérdéseire válaszolva kitért a VPN-nel kapcsolatos kínai ügyre is. Burkoltan megjegyezte, hogy az USA-ban védve vannak a törvények által (ezzel azt is mondta, hogy Kínában viszont nem) és, hogy úgy látják célszerűnek, ha együttműködnek a kormányokkal. Említést tett az önvezetős projektről és a mesterséges intelligencia alkalmazásáról is, ezekről külön-külön részletesebben is írtunk a Shuffle rovatunkban.

Forrás: MacRumors

Az emlegetett 98%-os elégedettségről már írtunk korábban is, sőt az is kiderült az AirPods a felhasználók kedvenc Apple-terméke. Ha vásárolnál te is egyet magadnak, akkor van egy jó hírünk: az iSTYLE üzletekben készletről elérhető.

Apple Watch Series 3

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!