alice

Nyolc új Apple Watch reklám érkezett

#HÍREK
2016. 04. 12.
Tavaly október óta nem láthattunk Apple Watch reklámokat, de most mindjárt nyolc újat is kaptunk az Apple-től.

Úgy látszik visszajöttek a szabadságukról az Apple marketingesei. A tegnapi Apple TV reklám után most nyolc Apple Watch reklámot nézhetünk meg, melyek különböző élethelyzetekben mutatják be az Apple Watch funkcióit, ráadásként pár híresség csuklóján.

Az új reklámok egy része a sportoláshoz kapcsolódó funkciókat mutatja be. Alice Cooper golfozik (ő a legviccesebb), Nick Jonas pedig az Argus alkalmazást használva próbálja legyőzni kihívóját.

Chloë Sevigny színésznő bemutatja ahogy a ruhái közt elbújó iPhone-ját keresi az Apple Watch Ping funkciója segítségével. Ez a funkció egyébként tényleg nagyon hasznos, jómagam is már vagy egy tucatszor használtam, hogy megtaláljam a lakásban a telefonomat. Megesett, hogy a macskám feküdt rá az iPhone-omra, és felugrott ijedtében, amikor megpingeltem az óráról a telefont.

A Dark Sky alkalmazást is megmutatják a Rain című reklámban, és egy Homekites appot is megnézhetünk, aminek a segítségével, lekapcsolják a fényeket egy meglepetésbulin.

Végül a Swap reklámban azt is láthatjuk, hogy a türkizkék öltöny mellé milyen színű szíjat válasszunk. Ebben Jon Batiste szerepel, aki a The Late Show zenekarában zongorázik és énekel.