obama_ipad

Obamának üzent széttört iPhone-nal és iPaddel

#HÍREK
2014. 12. 22.
Nem tudjuk, hogy poénnak szánta-e az orosz úriember az alábbi videót, vagy halálosan komolyan gondolta. Poénnak nem jó, ha meg komolyan gondolta, végképp nem tudunk mit hozzátenni.

A videón látható férfi, így kezdi:

Szankciók, mondják ők. Elegem van a szankcióikból. Itt van a videóm, melyben elmondom én mit üzenek ezzel kapcsolatban Barack Obamának. Elfogyott a türelmem. Orosz állampolgár vagyok, és íme itt az én szankcióm az USA ellen. Ne hidd, hogy viccelek! Az első szankcióm: nem megyünk el Amerikába a családommal! Soha többé! Egy penny-t sem fogok elkölteni nálatok! Vetted?

A móka csak innentől indul, ezek után még kiönt egy üveg Coca-Colát a mosogatóba, majd szétver kalapáccsal egy iPhone-t, és egy iPadet is. Érdemes végignézni, még a videó végén is van egy kis csattanó.

Mindezt egy Mustang feliratos pólóban… Azt sem teljesen értjük, hogy ha már egyszer megvásárolta az iPhone-t és az iPadet, mit ér el a szétverésükkel, hiszen ezzel csak saját magát károsította meg. Mindenesetre elég érdekes módját választotta a férfi, hogy tiltakozzon az USA által bevezetett szankciók ellen.