presence-cover

Presence: Facebook Messenger kiegészítő app

#TESZTEK
2014. 07. 21.

A hétvégén egy új, magyar fejlesztésű alkalmazást, a Presence for Facebook Messenger-t tesztelgettem, mely segítségével követni tudod Facebook-os ismerőseid online elérhetőségét.

Maga az alkalmazás rendkívül egyszerűen használható, felhasználóbarát. Értelemszerűen először is be kell jelentkezned a Facebook felhasználói fiókoddal, majd kiválasztanod azokat a barátaidat, akiknek Facebook Messengeres jelenlétét követni szeretnéd. Tényleg nagyon egyszerű!

Természetesen Push Notifications-t is tudsz beállítani, így sosem fogsz lemaradni arról, ha valamelyik családtagod vagy barátod éppen online. Ráadásul az alkalmazáson keresztül egyből el is tudsz kezdeni velük beszélgetni.

Presence-screenshots

Ahhoz, hogy valakit kövess, nem kell a másik félnek is rendelkeznie az alkalmazással, és bármikor vissza tudod nézni, hogy mondjuk 3 nappal ezelőtt délben elérhető volt-e vagy sem (ez sajnos csak addig működik visszamenően, amikor elkezdted használni az appet).

Nekem eléggé bejött az alkalmazás. Mivel van pár barátnőm, akikkel leginkább Facebookon keresztül kommunikálok, így kapóra jött. Plusz a felület és a dizájn is jól el lett találva, ami nálam majdnem annyira fontos egy appnél, mint maga a tudás. Lányként ezt azt hiszem megengedhetem magamnak.. :)

Presence letöltése az App Store-ból (0,99 €)