Puzzle Lines

Puzzle Lines: új magyar fejlesztésű játék

#HÍREK
2014. 06. 23.
Mindig örömmel tölt el, ha egy magyar fejlesztésű alkalmazás jelenik meg az App Store-ban. Pár napja érkezett meg a Puzzle Lines, mely – mint az nevéből is kiderül – egy puzzle játék. Univerzális alkalmazás iPhone-ra és iPadre.

Nem tudom, emlékszik-e még valaki a Pipe Mania nevű klasszikusra, én annak idején rengeteget játszottam vele még az őskorban. Hasonló elven működik a Puzzle Lines is: színes kimeneteket kell összekötnünk a hozzájuk tartozó bemenetekkel úgy, hogy a táblán lévő vonalakat és egyéb alakzatokat forgatjuk el.

Persze vannak csavarok is a dologban, össze tudunk keverni többféle színt, vannak speciális mezők, például átlós vonalak, teleport, keverő, ilyesmik, amik elég változatossá teszik a játékmenetet. Időre megy minden, minél gyorsabban oldjuk meg a fejtörőt, annál több csillagot kapunk a pálya teljesítéséért (1 és 3 között).

Puzzle Lines

A Puzzle Lines összesen 108 pályát tartalmaz 6 világban, fokozatosan nehezedik. A 0,99 eurós árba az első három világ tartozik bele, tehát 54 pálya, alkalmazáson belüli vásárlással tudjuk feloldani a másik három világot is, a hatodik az szupernehéz. Egyébként elég addiktív a cucc, tökéletes a buszon vagy metrón pár megálló távolságra, hiszen néhány perc alatt megoldhatók a feladatok.

És, mivel most focilázban él az egész világ, a készítők kiadtak egy Puzzle Lines Brasil névre keresztelt változatot is, melyben ingyenesen próbálhatunk ki  36 pályát. Ha szereted a logikai játékokat, szerintem érdemes adni neki egy esélyt, elég könnyen rá lehet kattanni. Én lassan már mindenhol forgatható vonalakat látok. :)

Puzzle Lines letöltése (0,99 €)
Puzzle Lines Brasil letöltése