imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

A jövő megérkezett!

Az Apple bemutatta az iPhone X-et

Shuffle

A nap játéka: Tamadog

A Tamagochi AR verziója kiskutyával. Neveld fel, szeretgesd, ápold virtuális kiskutyád, csak úgy, mint kicsit pixelesebb barátjával tetted a ’90-es években.

Most ingyen letölthető az App Store-ból.

A nap alkalmazása: Bear

Szó szerint állati jó jegyzetelő app, mely letisztult felületekkel, számos funkcióval és extracuki grafikákkal lehet segítségedre, mind Macen, mind pedig iOS-en. Most mindkét verziója ingyenes.

Töltsd le most az App Store-ból!

A nap alkalmazása: TouchRetouch

Teljesen egyszerű az egész applikáció. Gyakorlatilag bármely kijelölt elemet leretusálja a képről, melyet kijelölsz. Mindezt annyira okosan teszi, hogy ki is tölti a háttérrel. Tényleg jó kis app és működik.

Töltsd le most az App Store-ból, csak 699 Ft-ért.

A nap játéka: The Elder Scrolls – Legends

A The Elder Scrolls sorozat stratégiai kártyajáték verziója mostantól már iOS-en is elérhető. Játsz sárkányokkal és Skyrim karakterrekkel, próbálj ki különböző felállsokat, melyeket igen könnyű elsajátítani, de kimaxolni már annál nehezebb.

Most ingyenesen letöltheted az App Store-ból.

A mai napon történt: Az iPad lenyomta a Macet

2010 október 18-án – 7 éve – Steve Jobs bejelentette, hogy alig fél évvel az iPad bemutatása után a értékesítési számok már meg is haladták a Macekét. Az utolsó negyedévben 4,19 millió iPadet adtak el szemben a 3,89 millió darab Mac-kel.

A nap játéka: The Franz Kafka Videogame

Az app eredetileg egy puzzle-kaland játék, melyet Franz Kafka írásai inspiráltak.

Főszereplőnk, K. a semmiből egy állásajánlatot kap, mely megváltoztatja az egész életét és mellyel egy hosszú utazás veszi kezdetét. És, hát az élet az otthont jelentő biztos kerítéseken kívül nem annyira normális, mint gondolnánk. Kísérd őt végig abszurd és szürreális eseményekkel telített útján.

Most csak 1 090 Ft-ért az App Store-ból.

A nap alkalmazása: Wrappup A.I. Meeting Summarize

Végre egy tényleg haszonosnak tűnő app. A Wrappup azt ígéri, hogy a felvett hanganyagokat AI segítségével kielemzi, így bármire rá lehet keresni a felvett hanganyagban, illetve azt is tudja rögzíteni, ki mennyit beszélt a felvétel során. Jól hangzik, de vajon mennyire biztonságos?

Most ingyen kipróbálhatod az App Store-ból.

A nap alkalmazása: Houzz Interior Design Ideas

Belevágnál, átalakítanál, feújítanál? Akkor ebből az appből remekül inspirálódhatsz. Válasz a stílusodnak megfelelő helyiségek közül és végigkattintgatva az eggyes “díszleteket”, mindennek megtalálod a pontos stílusát, árát és még ajánlásokat is kapsz a vásárláshoz.

Most ingyenesen letölthető az App Store-ból.

A nap játéka: Iron Marines

Real-time, dinamikus stratégia játék, mely messzi-messzi ismeretlen bolygókra repít el. Nagyon menő grafikájával és vicceivel totálisan beszippant a játék. Bátor katonák váráj a parancsod, hogy szembeszállhassanak az űrlényekkel.

Most csak 1 790 Ft-ért az App Store-ból.

A mai napon történt: Az Apple kiadja a Performa 6360 Mac

1996 október 17-én – 21 éve – Az Apple új Mac-kel jelentkezik, Performa 6360 Mac néven, vagy ahogy a világ többi részén ismerik, a  Power Macintosh 6300/160-zal.

A teljes töréntetért katta a Cult of Mac oldalára.

A mai napon történt: Megjelent az iTunes Windows-ra is

2003 október 16-án – 14 éve – Alig fél évvel a Maces publikálás után megkérdezett az iTunes Music Store szolgáltatás Windowsos gépekre is.

A teljes történetet a Cult of Mac oldalán olvashatjátok. De mi is írtunk a témáról az iPhone készítésének története kapcsán.

Ellentmondásos hírek a Tesla háza táján

Bár állítólag óriási a kereslet az új modellekre, a gyártó ellátási gondokkal küszködik, egyre nagyobb késési spirálba keveredve ezzel. Az elmúlt napokban 4-700 alkalmazottat bocsájtottak el különböző területekről, mégis 2 000 új pozíció hirdetnek karrier oldalukon. Most akkor hogy is van ez?

A részletekért kattints a Bloomberg oldalára.

Apple Inc. (AAPL)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!