iTV Shows 3

Sorozatfüggőknek: most ingyenes az iTV Shows 3!

#HÍREK
2014. 06. 27.
Biztos közöttetek is sokan vannak, akik egy rakás sorozatot követnek egyszerre, és szeretnék tudni, hogy melyikben éppen hol tartanak, mi a legújabb rész, miket néztek meg eddig. Ha követsz 6-8 sorozatot, ezt már nem biztos, hogy egyszerű fejben tartani. Szerencsére erre a problémára több megoldás is létezik, az egyik legszebb, az iTV Shows 3 most korlátozott ideig ingyenesen letölthető!

Én ugyan nem ezt az alkalmazást használtam eddig, hanem a TVShow Time nevű appot, ami nagyjából ugyanezeket a funkciókat tudja ingyenesen, viszont el kell ismernem, hogy az iTV Shows 3 dizájnja sokkal szebb, ráadásul ez utóbbi univerzális, vagyis iPaden és iPhone-on is natívan futtatható. Ráadásul iCloud szinkronizációval is rendelkezik, így a különböző eszközeink mindig szinkronban maradnak.

Az alkalmazás megmutatja a kedvenc sorozatainkról fellelhető információkat, követhetjük melyek azok az epizódok amiket már megnéztünk, és miket kell még pótolnunk. Új rész érkezése esetén tud értesítést küldeni, így ha egy hatalmas cliffhangerrel volt vége az előző résznek, akkor azonnal tudjuk folytatni az izgalmakat ha megjelent az új epizód.

iTV Shows 3

A beépített Genius funkcióval tud az ízlésünknek megfelelő sorozatokat ajánlani, láthatjuk, mik az aktuális legnépszerűbb sorozatok, és ismerősöket is felvehetünk, ha tudni akarjuk, ők milyen sorozatokat követnek. Természetesen minden tevékenységünket megoszthatjuk a népszerűbb közösségi csatornákon is.

Szerintem érdemes kipróbálni, főleg ingyenesen (ha minden igaz eddig 2,49 € körül mozgott az ára), tényleg egy szépen összerakott, tetszetős és egyszerűen kezelhető alkalmazás. Gyorsan húzd le amíg még ingyen van!

iTV Shows 3 az App Store-ban

 

A tippért köszönet Tamásnak. :)