Tim Cook Ice Bucket Challenge

Tim Cook és a vödör jeges víz

#HÍREK
2014. 08. 15.
Tegnap adtunk hírt arról, hogy Phil Schiller teljesítette az Ice Bucket Challenge-et. Ez a kezdeményezés a gyógyíthatatlan ALS betegségre szeretné felhívni a figyelmet, és az amerikai ALS Association támogatására jött létre. Ha valakit kihívnak, és nem önti le magát, adakoznia kell. Persze a jeges víz után is adakozhat az alapítványnak.

Phil Schiller tegnap zúdított a nyakába egy vödör jeges vizet egy Half Moon Bayben található strandon, majd a három kihívottja közül az egyik Tim Cook volt. Itthoni idő szerint hajnali 5 körül járt le a 24 óra, ami alatt teljesítenie kell a kihívottnak a feladatot, így kíváncsian vártam, mit lép Tim Cook.

Kapott egy adag jeges vizet a nyakába. A dolog egy „sörözésen” történt, ha jól látom a videókon, akkor az Apple Infinite Loopon található campusán. Itt tartották rendezvényt az Apple sokszínűségének alkalmából. A vödör vizet Michael Franti zúdította Tim Cook nyakába:

Másik szögből:

Tim Cook három kihívottja: Bob Iger, a Disney CEO-ja és az Apple igazgatótanácsának tagja, Dr. Dre, aki most már Apple-alkalmazott a Beats felvásárlása óta, és Michael Franti, aki gyorsan meg is csinálta a kihívást ott helyben.

Forrás: 9to5Mac, The Verge. Borítókép eredetije: NBC News.