Steve Jobs és Tim Cook

Tim Cook levele Steve Jobs halálának harmadik évfordulóján

#HÍREK
2014. 10. 05.

Mint sokan tudjátok, ma 3 éve, hogy Steve Jobs – a zseni az Apple mögött – már nincs velünk. Ma róla fogunk megemlékezni itt, az iMagazin hasábjain néhány bejegyzésen keresztül. Elsőként Tim Cook pénteki levelével tekintsünk vissza a múltba.

Az alábbi levelet Tim Cook, az Apple jelenlegi vezérigazgatója és Steve Jobs utódja írta a vállalat dolgozóinak.

Csapat,

Vasárnap lesz Steve halálának harmadik évfordulója. Biztos vagyok benne, hogy sokan gondoltok majd rá aznap, én biztosan fogok.

Remélem mindannyian szántok majd rá pár percet, és eszetekbe jut, hogy mennyi mindenben tette jobbá Steve a világunkat. A gyerekek teljesen új módon tanulhatnak az ő általa megálmodott termékeknek köszönhetően. A világ legkreatívabb emberei szimfóniákat és pop slágereket komponálnak ezekkel az eszközökkel, mások regényeket, verseket vagy üzeneteket írnak rajtuk. Steve életműve egy vászon, melyre nagyszerű művészek mesterműveket alkothatnak.

Steve álmai nem foszlottak szerte halálával, és az értékek, melyekre az Apple-t alapozta mindig is velünk maradnak. Manapság sok olyan projekten dolgozunk, amelybe távozása után kezdtünk, mégis egyértelmű hatással van ezekre – ahogy mindannyiunkra.

Jó hétvégét mindenkinek, és köszönöm, hogy segítetek továbbvinni Steve örökségét a jövőbe.

Tim

Steve Jobs 2011-ben, 56 évesen hunyt el sok év hasnyálmirigyrákkal folytatott küzdelem után, tragikus hirtelenséggel. Haláláról világszerte megemlékeztek, köztük olyan jelentős személyiségek is, mint Barack Obama és Bill Gates.

Forrás: AppleInsider Kép forrása: INFO7