wallpaper_cover

Töltsd le az iOS 10 és macOS Sierra háttérképeket!

#HÍREK
2016. 06. 14.

A tegnapi WWDC megnyitó ünnepség után csak úgy izzadt a Google, de sehogy se találta reggelig az új iOS és macOS Sierra háttereket. Most viszont már szerencsére lehetőségünk van idő előtt beszerezni ezeket. A linkek a cikk alján találhatóak.

A két új gyári háttérképben közös, hogy elődeik nyomdokát követi, olyan téren legalábbis, hogy az iOS továbbra is hullámot, a macOS pedig továbbra is nem meglepő módon egy hegységet ábrázol. A macOS esetében érthető, hiszen a képen a Sierra hegység látható, ami ugyebár az új ex-OS X névadó hegysége. Az iOS-es verzió viszont egy kicsit érdekesebb, hogy miért hullám, de ennek ígérem utána fogok járni.

macOS-Sierra-Wallpaper
A tegnap bemutatott macOS Sierra háttere.

Ami viszont szinte biztos, hogy ezek még csak azok a hátterek, amik az új eszközök alapháttere és alapfőképernyője lesz. A végleges verziókban valószínűleg még több hátteret fogunk találni. Persze az is elképzelhető, hogy már most a fejlesztői bétákban több van, de az nem feltétlen a végleges felállás lesz. Elképzelhető, hogy az egyszerű háttérképek mellett, bővül a Live Photos rész is, de az is valószínű, hogy jelennek meg az új Watch Facekre új hátterek is.

ios-10-ipad-wallpaper
A tegnap bemutatott iOS 10 háttere.

Egy biztos, az új hátterek remekül tükrözik az operációs rendszerek megjelenését és őszintén szólva idén is nagyon eltalálták ezeket. Annyit még azért mindenképp megjegyeznék a szavak végére érve, hogy a tegnap elérhető verziók nem jó minőségben kerültek fel az internetre. A macOS Sierra háttérképe továbbra is csak Retina felbontásban került fel. Az iPhone háttérképek minden iPhone-on szépen fognak megjelenni, viszont az iPad verzió az iPad Pro-ra szintén nagyobb méretben fog érkezni. Ha ezeket is megtaláljuk frissítjük a cikkünket.

A képeket itt éred el: iOS 10 (iPhone), iOS 10 (iPad), macOS Sierra