imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezdd hatékonyan az újévet!

Appok, amikkel elérheted céljaid

Töltsd le az iOS 11 és macOS High Sierra háttérképeket!


Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan ti is szeretitek a háttérképeket, ezért most összegyűjtöttük a tegnap előtt bemutatott iOS 11 és a macOS High Sierra háttérképeit.

Egyelőre még csak a béta-tesztelőknek érhető el az iOS 11 illetve a macOS High Sierra, de a háttérképeikkel mi is kicsit megújíthatjuk a rendszereinket.

Az Apple mindig is csodálatos képeket szokott válogatni, mind a demókhoz, mind az oprendszereikhez, nemrég írtunk például a rejtett Mac-es háttérképekről, melyek ugyancsak csodálatosak. Most sincs ez másként, az iOS eddigi megszokott vizes témáit követve ismét egy hullámos tengerparti hátteret választottak, a macOS High Sierra háttereként pedig mi más lehetne, mint maga a névadó hegységről készült csodálatos fotó.

Íme az iOS 11 iPad és iPhone verziója egyben:

Itt pedig a High Sierra

Ha ez nem lenne elég, itt van még pár csodaszép kép az iOS 10.3.3-ból, azoknak, akik nem frissítik a telefonjukat vagy az iPadjüket:

Az iOS 11-ről, és a macOS High Sierra újdonságairól itt olvashatsz bővebben.

Beoplay E8

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!