szeptiphone

Úgy néz ki megvan az iPhone 7 bemutató dátuma

#HÍREK
2016. 07. 25.
Az Apple életében a legfontosabb dátum, minden évben az iPhone bemutatása és már azt is lehet tudni, hogy idén mikor lép színpadra az új iPhone.

Pár napja pont azt számolgattuk az iMagazin szerkesztőségében (miközben épp a Pokémon Gym-ünket foglaltuk vissza), hogy vajon mikor érkezik az iPhone. Mivel az utóbbi években minden alkalommal szeptemberben mutatta be az Apple a soron következő iPhone-t, ezért a hónap nem volt kérdés, biztosak vagyunk benne, hogy idén is szeptemberben lesz majd a keyote. Tavaly és tavaly előtt is szeptember 9-én volt a bemutató, idén viszont a szeptember 9 egy pénteki napra esik, tehát ezt biztosan kilőhetjük, ugyanis az Apple inkább a hét közepén szeretet bemutatókat tartani, hogy az utána következő pár napban kihasználják a médiában rejlő lehetőségeket.

iphone7-3

A következő esélyes dátum amit belőttünk, a szeptember 14. Ez egy szerdai nap, így tökéletes az iPhone 7 bemutatására. Persze az is lehet, hogy végül kedden lesz az esemény, de a 13-as egy elég szerencsétlen szám, ezért inkább a 14-re voksolunk.

Két napja Evan Blass, aki már bizonyította, hogy igen jó forrásokkal rendelkezik, egy tweetben posztolta, hogy az iPhone 7 keynote a szeptember 12-vel kezdődő héten lesz.

A múlt héten egyébként pont ő volt az, aki ugyancsak egy tweetben elárulta, hogy csak két fajta iPhone 7 lesz, cáfolva ezzel az iPhone 7 – iPhone 7 Plus – iPhone 7 Pro modellcsaládról szóló pletykákat. Az előző cikkünkbe elfelejtettük megírni, hogy a Plus eltűnik majd elvileg, és iPhone 7 illetve iPhone 7 Pro neveken futnak majd az új készülékek.

Jó eséllyel tehát szeptember 14-re nem érdemes esti programot szerveznünk, már ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit tud majd az iPhone 7.

iPhone-7-2

Az iPhone 7 újdonságairól gyakorlatilag már mindent megírtunk amit tudni lehet, ide kattintson aki szeretné megtudni, hogy mi várható. Érdekesség, hogy minden más termékvonallal kapcsolatban hatalmas a csönd, egyre inkább úgy néz ki, hogy például új Apple Watch modell bemutatása sem várható.