solo2-cover2

Új Beats fejhallgató a láthatáron

#HÍREK
2014. 05. 29.
Tegnap az Apple megerősítette a Beats Electronics felvásárlásáról szóló híreszteléseket, ma pedig a Beats bemutatta legújabb fejhallgatóját, a Solo²-t, a Beats Solo HD utódját, visszafogottabb basszusokkal és kiegyenlítettebb hangzásvilággal.

A Beats Solo² a jelenleg is kapható Solo HD utódja, ennek megfelelően egy fiatalos, strapabíró, hordozásra tervezett fejhallgatóról van szó, a már megszokott Beats minőségben.

A Solo² az új megjelenésen túl elődjéhez képest kiegyensúlyozottabb hangzást és tisztább hangképet biztosít.

A hangzás kiegyensúlyozottabb. Ne értsetek félre, itt is van basszus bőven, amikor passzol a dalhoz, de a többi zenei elem is tisztán hallható: jobban kijönnek a cinek, a pergődobok és egyebek.

Beats Solo2 Black

Az új fejhallgató 6 színben kapható: rózsaszín, kék, szürke, fekete, fehér és piros. Természetesen a piros szín ezúttal is a (red) jótékonysági kezdeményezésre utal. Az Apple-höz hasonlóan a Beats is rendre készít (red) szériás termékeket, melyek megvásárlásával a HIV vírus elleni harcban nyújtunk segítséget.

Beats Solo2 (red)

A Solo² megjelenésére a Beats Ed Sheeran közreműködésével forgatott videót, amin egyébként már erősen fel lehet fedezni az Apple reklámkultúrájának hatását.

A Beats Solo² várhatóan június második hetétől kapható az iSTYLE üzletekben és a webshopban 59 900 forintos áron. Hamarosan frissítjük a szupercool kis Beats bemutató oldalunkat is, és (ez titok) egy Beats Facebook nyereményjátékot is tervezünk.

Forrás: Engadget