PowerPoint for iPad

Új funkciókkal frissült a Microsoft Office for iPad

#HÍREK
2014. 04. 30.

A múlt hónapban hosszú várakozás után megjelent a Microsoft irodai szoftvercsomagja iPadre is. Több milliószor töltötték le a Wordöt, Excelt és PowerPointot, és a Microsoft rengeteg észrevételt és kérést kapott az alkalmazásokkal kapcsolatban.

33 nappal a megjelenés után olyan, sokak által kért hasznos funkciókkal bővültek a szoftverek, mint az AirPrint™ nyomtatási lehetőség és a SmartGuides okos rendezési lehetőség a PowerPointban.

A nyomtátás bármilyen AirPrint™-kompatibilis nyomtatóval működik mindhárom alkalmazásból, Excelben nyomtathatunk csak egy munkalapot vagy az egész munkafüzetet is.

Word for iPad
Excel for iPadA SmartGuides funkció pedig hasonló az Apple iWorkjében évek óta használatos, rendezést segítő kis vonalakhoz, amik objektumok mozgatásakor jelennek meg. Ez volt amúgy annak idején az a képesség, ami miatt nagyon megszerettem az iWork szoftvercsomagot.

Új funkció még az Excelben az AutoFit, amivel könnyedén állíthatunk több sort vagy oszlopot azonos méretűre. Ezen kívül természetesen hibajavításokat és stabilitást növelő fejlesztéseket is tartalmaz a frissítés.

Az Office csomaggal ingyenesen tudunk megtekinteni Word, Excel és PowerPoint fájlokat, Office 365 előfizetéssel – mely megvásárolható az alkalmazáson belül, vagy a Microsofttól – pedig szerkeszthetjük is azokat. Az Office for iPad az App Store-ból tölthető le, ha pedig szeretnéd 30 napig ingyenesen kipróbálni az Office 365 nyújtotta lehetőségeket, itt iratkozhatsz fel.

Forrás és képek: Microsoft