bolt-cover

Új Instagram alkalmazás: Bolt

#HÍREK
2014. 07. 30.

Tegnap este jelent meg az Instagram új alkalmazása, a Bolt, mely a Snapchat legnagyobb versenytársa lehet. Egyelőre csak három országban – Szingapúrban, Új-Zélandon és Dél-Afrikában érhető el.

A Bolt nagyon hasonló elveken működik mint a Snapchat, azzal a különbséggel, hogy míg utóbbiban akár több száz emberrel is megoszthatjuk a képünket, a Boltban csak egy embernek küldhetünk fotókat és videókat.

Bolt

Az alkalmazás használatához nincs szükséged a Facebook fiókodra, az e-mail címedre, sőt még Instagramra sem. A Bolt-ban (höhö) a telefonkönyved alapján fogsz tudni a barátaiddal kommunikálni. Onnan akár 20 ismerősödet választhatod ki, akik bekerülnek a kedvencekbe. A főképernyőn fognak megjelenni a kis ikonok a barátaid képével, akikre csak rá kell koppintanod és már mehet is a fotó, ha hosszan nyomva tartod akkor pedig a videó. Ha esetleg a küldés pillanatában meggondolnád magad, a telefonod “megrázásával” visszavonhatod a kép küldését.

Ugyan egyelőre csak Új-Zélandon, Szingapúrban és Dél-Afrikában tölthető le a Bolt, az alkalmazás készítői hamarosan az egész világra ki szeretnék terjeszteni az elérhetőséget. Én ugyan Snapchat-et nem használok, de ennek az appnek mindenképpen fogok adni egy esélyt, már csak az Instagram-függőségem miatt is.

Forrás: AppleInsider Borítókép: MTV