MacBook Air Stickers

Új MacBook Air reklám: „Stickers”

#HÍREK
2014. 07. 22.
Az Apple az iPhone-reklámok után ezúttal a legvékonyabb hordozható gépének, a MacBook Air-nek készített egy elég menő tévéreklámot. A reklámban azt mutatják be, hogy az emberek annyira szeretik a MacBook Airjüket, hogy matricákkal öltöztetik fel azt.

Egy csomó különböző matricát pörgetnek végig a reklámban, van itt mindenféle napszemüveg és kalap meg sapka az Apple logón, de a különböző fák, városképek és természetesen cuki macskák sem maradhatnak ki. Olyan „klasszikus” matricák is megjelennek, mint Hófehérke és Homer Simpson. Ami még vicces szerintem, hogy a végén a most használt fekete Apple logót váltogatja a régi szivárványos változat. Íme a videó:

Az Apple csinált is egy weboldalt, ahol bemutat pár matricát. Nálunk is lehet egyébként különböző matricákat venni, illetve ha még nincs MacBook Air-ed, a 11″-es 256GB-os modell most 35 000 Ft kedvezménnyel vásárolható meg. Nekem utoljára a hárommal ezelőtti gépemen voltak matricák (egy 2008-as 15″-es unibody MacBook Prón), igaz nem ilyen mintásak, hanem egy csomó mindenféle különböző.

Neked van matrica a gépeden? Milyen? :)

Forrás és borítókép: Apple.