samsung_iPhone6_fika

Újabb iPhone (6) fika a Samsungtól

#HÍREK
2014. 07. 22.
Úgy látszik a Samsung marketingeseinek nincs jobb ötletük, minthogy kizárólag Apple termékekkel együtt szerepeltessék a termékeiket, miközben jól odamondanak a konkurenciának.

Egész kis sorozat gyűlt össze ebben a hónapban Samsung reklámokból amikben Apple készülékeket fikáznak. Jött a “Fal Ölelők” című reklám, amelyben a Samsung szerint az iPhone tulajok töltőre kötve élik az életüket, aztán kaptunk az arcunkba két reklámot amik arról szóltak, hogy az iPad kijelzője milyen gagyi.

A mai reklámban már nem is az iPhone 5s-t ócsárolják, hanem a még meg sem jelent iPhone 6-ot.

Az iPhone 5s-t használó srác azt mondja a Galaxy S használó fickónak: “Haver, úgy néz ki az iPhone 6-nak nagyobb kijelzője lesz.” Mire a másik: “Ez még nem történt meg?”

Tudod, hogy az a csodálatos dolog amitől eldobod az agyad és amire két éve vársz itt volt egész idő alatt? De talán csak szereted a várakozást…

Mi csak mosolygunk ezeken a reklámokon, látva, hogy a közel egy éve megjelent iPhone 5s is jobban fogy mint a nemrég megjelent Samsung Galaxy S. Talán taktikát válthatna a Samsung és csinálhatna inkább ilyen ötletes reklámokat mint amilyet például az Apple a MacBook Airről.