Frissített Vimeo iOS alkalmazás

A Vimeo frissítette az iOS alkalmazását

#HÍREK
2014. 05. 10.

Elég jelentős változáson esett át a Vimeo iOS alkalmazás a legújabb, 4.1.00 verziószámú frissítés után. A kezelőfelület teljes mértékben átalakult, a Mailboxból és Clearből ismerős „söprésekkel” tudjuk elérni a főbb funkciókat videók böngészése közben.

Attól függően jelennek meg a különböző opciók, hogy melyik irányba és milyen messzire húzzuk az ujjunkat egy videón. Kicsit balra húzva az adott videót hozzáadhatjuk a később megtekintendő elemek közé, ha pedig tovább húzzuk ebbe az irányba, letölthetjük a készülékünkre, hogy internet-hozzáférés nélkül is lejátszhassuk. Jobbra húzásánál szintén két opciónk van: megoszthatjuk (pl. üzenetben, e-mailben, Facebookon, Twitteren), vagy a kedvencek közé tehetjük az adott tartalmat.

Frissített Vimeo iOS alkalmazás

A kezdőképernyő is jelentősen megváltozott, négy kategóriába sorolja az elérhető opciókat: saját videók, később megnézendő videók, a videófolyam (ahol a Vimeo által ajánlott tartalmakat láthatjuk, és itt is kereshetünk) és azok a videók, amiket like-oltunk. A Vimeo szerint a frissítésnek köszönhetően könnyebben fedezhetünk fel új tartalmakat és könnyebben kommentelhetünk rájuk, vagy oszthatjuk meg azokat ismerőseinkkel.

A Vimeo természetesen továbbra is ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Forrás: The Verge.