wwdc-naaaagy

Nézd velünk élőben az idei WWDC közvetítést!

#HÍREK
2014. 05. 28.
Már csak pár nap és kezdődik az Apple szokásos éves fejlesztői konferenciája a WWDC. Írtunk már cikket, hogy mi várható, de ami még fontosabb, hogy jövő hét hétfőn élőben nézheted velünk a közvetítést.

Idén az Apple-től is érkezik élő videó az eseményről, és szokás szerint mi is beülünk Plastik (8GB) Józsival a USTREAM főhadiszállására, hogy kommentáljuk a keynote alatt elhangzottakat, illetve a bemutatott újdonságokat. Érdekesség, hogy idén a város “tetejéről” közvetítünk, ugyanis a USTREAM HQ az Andrássy útra költözött pont az iSTYLE boltunkkal szemben lévő Párizsi Nagy Áruház épületébe. A stúdió ennek az épületnek a tetején lesz berendezve, ebben a szupercool üvegkupolában:

ustream_17
fotó: 444.hu

Maga a WWDC itteni idő szerint este 19:00-kor kezdődik, de mi már 18:00-nál elkezdjük az élő videós közvetítést, mert bőven van miről beszélgetni. Itt az iMagazin oldalain pedig szövegesen közvetítjük a történéseket, azon olvasóink kedvéért akik esetleg sávszélesség hiányában vagy bármi más miatt nem tudják majd a USTREAM adást nézni.

Írjátok be a naptárba: Június 2 hétfő: WWDC közvetítés a handras.hu-n a plastik.hu-n a hivatalos WWDC csatornánkon, és természetesen itt iMagazinon.