india_airpods_parodia

Zseniális Apple AirPods paródia

#HÍREK
2017. 01. 20.
Az Apple AirPods hamar belopta magát a szívekbe, de ahogy a népszerű Apple termékekkel szokott lenni, az AirPods is megkapta a maga kis vicces kifigurázását.

Mióta megjelent az AirPods sokszor belefuthatunk vele kapcsolatban különböző kritikákba. Sokak szerint drága, könnyű elveszíteni, van aki az üzemidőt kevesli, és persze van olyan is, aki szerint egyszerűen csak kiesik az ember füléből. Mi nagyon szeretjük a terméket, én magam be is szereztem egyet, mert szükségem volt egy kábelmentes fülesre. A teszt óta is sokat használom és maximálisan elégedett vagyok vele.

Nade térjünk rá a videóra, ami rendesen feldobta a napunkat. Az alábbi AirPods paródia indiából érkezett, amiben Cyril Dabs a népszerű indiai stand-up humorista figurázza ki a nemrég megjelent Apple AirPods reklámokat.

Nem akarjuk lelőni a poént, érdemes végignézni az eredeti és Cyril videóját is egymás után. Külön pontot érdemel, hogy az indiai verzióban szinte tökéletesen sikerült lemásolni a képi világot és összevágni az Apple reklámját az indiai verzióval. Először jöjjön az eredeti reklám ha nem látta valaki:

Most pedig következzen az indiai paródia, érdemes kivárni a végét: