imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Szeptember 9-én iPhone 6 bemutató


Megvan az iPhone 6 keynote dátuma, az Apple szeptember 9-én, egy keddi napon mutatja be az új iPhone-t, nyilvános média eseményen, melyet természetesen velünk követhettek majd élőben.

Az összes nagy híroldal lehozta a fenti dátumot, kis utánajárás után pedig nekünk sincs okunk kételkedni, nyugodtan bejelelölhetitek egy szép nagy karikával a naptárban 09/09 az iPhone 6 napja lesz. Fontos megjegyezni, hogy 9-én csak bemutatják a készüléket, megvásárolni a korábbi évek gyakorlatának megfelelően majd csak hetekkel később lehet.

A héten készítettem az iOS 8 bétáinak megjelenéséről egy grafikont, ha nem olvastad a cikket, most pótolhatod.

ios8upd

A grafikonon jól látszik, hogy teljesen menetrendszerűen halad az iOS 8 fejlesztése, be is tippeltük a szeptember 3 és szeptember 10 közti dátumot az iPhone bemutatójára. Nagy jóstehetség nem kellett hozzá, hogy idén is szeptember elején lesz egy iPhone bemutató, hiszen például a tavalyi iPhone 5s és iPhone 5c bemutató is szeptember 10-én volt, de említhetnénk az iPhone 5 keynote-ot is, amit szeptember 12-én tartottak.

Természetesen kérdések továbbra is maradnak bőven. Például, hogy iPhone 6 lesz a neve, vagy valami más, de az sem egyértelmű, hogy egy vagy két modellt mutatnak majd be. Természetesen az újdonságokról is csak találgatások láttak napvilágot, nem tudjuk lesz-e NFC, optikai stabilizátor, vagy egyéb újdonság a következő generációs iPhone-ban. Nade, mi értelme lenne a szeptemberi bemutatónak, ha mindent tudnánk?

A 4.7 hüvelykes A8-as processzorral érkező és az iPod touch házára hasonlító iPhone biztosan érkezik. A 4,7-es iPhone-ról már mindent megírtunk amit csak lehetett, itt tudtok szemezgetni a biztosra vehető információk közül:

Elpusztítható az iPhone 6 előlap
Az eddigi legszebb iPhone 6 renderek
iPhone 6 képek? Valódi vagy kamu?
100 000 új munkást vesznek fel az iPhone 6 gyártásához
36%-kal többet költött az Apple fejlesztésre
iPhone 6

Rengeteg egymásnak ellentmondó hír volt az utóbbi hónapokban, egy 5,5 inches iPhone modellről, de ez az 5.5 hüvelykes iPhone még mindig nem tűnik 100 százalékosan biztos infónak. Őszintén szólva itt a kollégák közül senkit nem izgat, hogy lesz-e 5.5-ös iPhone, ugyanis egyikünk sem vásárolna ekkora készüléket, épp eléggé kérdéses, hogy a 4.7-es iPhone-t lehet-e majd egy kézzel kényelmesen használni. Persze ettől még az Apple kiadhat egy 5.5-ös telefont, hiszen a mai trendeket nyilván nem árt követni, bár arról lehetne vitatkozni, hogy jó ez az irány vagy zsákutca.

Azt sem tudja senki, hogy bemutatnak-e bármilyen más terméket az iPhone-on kívül. Lesz-e például iWatch, vagy esetleg az Apple csak nevet az iWatch pletykákon, és egy olyan termékkategóriát mutatnak be amire senki nem gondolt? Szerencsére alig több mint egy hónapot kell már csak várnunk, és kiderül mit főz Tim Cook az Apple konyhájában.

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!