imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

1 éves az iMagazin!


Pontosan egy évvel ezelőtt izgatottan ültünk az irodánkban, hogy végül megnyomjuk a nagy piros gombot, ami útjára indította az iMagazint. Abban a pillanatban nem gondoltuk volna, hogy minden várakozásunkat felülmúlja majd az első év.

Az iMagazint azért hoztuk létre, hogy a lehető leghitelesebb tájékoztatást nyújtsuk azoknak akik naponta szeretnének hozzájutni a legfrissebb hírekhez az Apple háza tájáról. Úgy érezzük, hogy ez elég jól sikerült az utóbbi egy évben.

Induláskor az volt a célunk, hogy az indulás utáni egy évben nagyjából havi 100 000 egyedi látogató legyen az oldalon. Nos, ez már az első hónapban sikerült, sőt, toronymagasan túlszárnyaltuk minden előzetes elképzelésünket. Azóta folyamatos növekedéssel sikerült elérni a havi átlagosan 150 ezer egyedi látogatót – persze érdekesebb hónapokban, például szeptemberben ennél többet is. Eddig összesen 4,1 millió munkamenetet és több mint 7 millió oldalletöltést generáltatok nálunk. Köszönjük!

Korai wireframe-tervek.
Korai wireframe-tervek.

1170 cikk született egyetlen év alatt főként Rédey Laci kollégámnak köszönhetően, aki egészen elképesztő mennyiségű energiát ölt bele, hogy ne csak nyúlfarknyi, hanem sok száz szavas, olvasmányos cikkek szülessenek – jelenleg 648 írásnál tart. (Az biztos, hogy Red kapja ma a legnagyobb szeletet az iMagazin tortából. :) ) A legnépszerűbb írás az iPhone 6 hivatalos magyarországi árairól szóló hír lett, erre összesen közel 42 ezerszer kattintottatok. Az iPhone 6 bendgate első hírére több mint 36 ezerszer voltatok kíváncsiak, a dobogó harmadik fokára pedig az új MacBook bemutatkozásáról szóló márciusi cikk léphet fel közel 27 ezer olvasással. Íme az első év top 10-es listája:

  1. Itt vannak a hivatalos magyarországi iPhone 6-árak
  2. Meghajlik az iPhone 6? BendGate…
  3. Nagyon durva MacBookot mutatott be az Apple
  4. Az Apple bemutatta az iPhone 6-ot
  5. Az első iPhone 6 és iPhone 6 Plus tesztek és vélemények
  6. Fekete Péntek az iSTYLE-ban, jelentős kedvezményekkel!
  7. iOS 8. Akarod majd. Azonnal! – Videóteszt
  8. Elveri a kétmagos iPhone 6 a nyolcmagos Galaxy S6-ot
  9. Íme az eurós Apple Watch árak és az elérhetőség
  10. Apple bemutató ÉLŐ közvetítés ITT
Az első dizájn tavaly ilyenkor.
Az első dizájn tavaly ilyenkor.

A hozzászólásokkal sem fukarkodtatok, összesen 26 471-szer nyomtátok le a Disqus „hozzászólok” gombját, ami napi 72,5-es átlagot jelent. Mondani sem kell, a legnépszerűbb ebben az esetben a bendgate-ügy volt, az eredeti hírhez itt 410-szer kommenteltetek, de az iOS 8 megjelenése is sokakat érdekelt, 294 hozzászólás született a cikknél. Az iPhone 6 bemutató élő közvetítése alatt is hosszú eszmecsere alakult ki 293 hozzászólással.

Hogy milyen lesz a következő egy év? Biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is sok-sok izgalmas hírt láthatunk, hiszen az Apple továbbra is a világ legnagyobb vállalata, és folyamatosan záporoznak az újdonságok vele kapcsolatban. Alig pár hete érkezett meg az Apple Watch, tegnap a MacBook, ősszel jönnek az új iPadek, iPhone-ok, nem beszélve a Macekről, és a szoftverekről, ráadásul a WWDC is a nyakunkon van. Ahogyan eddig is, továbbra is igyekszünk nektek elsőként szállítani a legfontosabb híreket, újdonságokat és teszteket, és reméljük, hogy ti továbbra is örömmel olvassátok majd az iMagazint, a mi kis gyerekünket, aki ma lett 1 éves.

Boldog születésnapot iMagazin! Köszönjük, hogy olvastok minket!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!